Snart fødselsdag

Venskab – Bedsteven / veninde

IMG_2252

Har i nogensinde tænkt tilbage på jeres venskaber igennem årene? Den ven/veninde i ikke kunne forstille jer et liv uden, men som nu er gledet væk, og ikke engang er i jeres tanker mere. Det er utroligt som tiden går sin gang.

Nu det snart min fødselsdag. Jeg fylder 19 år og hold da op, hvor tiden går stærkt. For hvem vil jeg holde min fødselsdag sammen med i år? På dagen har jeg valgt at holde min fødselsdag sammen med mine venner, da jeg har fødselsdag på en fredag. Det sjove er at gæstelisten bliver ændret lidt hvert år. Nogle af ens venner, er man blevet tættere med, andre er kommet til, mens nogle er gledet væk.

Gennem årene har jeg altid haft en bedsteveninde og faktisk var god til at holde på venskabet gennem årene. Fra jeg var helt lille og gik i børnehave, fik jeg en bedsteveninde. Vi var altid sammen, men da jeg skulle flytte til en anden by med min familie, kunne vi ikke ses så tit mere. På min nye folkeskole faldt jeg hurtigt en ny bedsteveninde, som jeg havde igennem skoleårene. Desværre er vi vokset fra i hinanden efter skoletiden, men vi snakker stadig sammen en gang imellem. Siden folkeskolen har jeg ikke haft nogen rigtig bedsteveninde. Jeg har 3 tætte veninder, men ikke en jeg kalder bedsteveninde. Til gengæld har jeg fået nogle rigtig gode drengevenner, men jeg kan ikke finde ud af hvilken der er min bedsteven. For hvad skal man leve op til, for at få titlen bedsteven? Er det personen, der altid kan få dig til at grine og vil bruge tid med dig? Eller personen, der altid er der for dig, lytter til dig i det uendelige og vil gøre alt for dig? Eller personen du har det sjovest med, har samme humor og som kender dig bedst af alle? Jeg synes den er svær.

Min ældste ven lærte jeg at kende i 2011, resten er kommet til på min efterskole og efterfølgende skoler. Ens vennekreds ændrer sig hele tiden. Ligesom man selv ændrer sig. Jeg gik fra at være en lille stædig genert pige, til at være en åben selvsikker pige. Alt der skulle til var en ny start, med nye mennesker.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart fødselsdag