Bestod køreprøven

Fødselsdagsugen

Opdateret for nylig3

Jeg er først lige ved at lande efter en fantastisk “fødselsdagsuge”. Jeg havde besøg af familien i mandags, som kom for at fejre mig med kage og gaver, det kan i læse om her. Fredag morgen på min fødselsdag, blev jeg vækket med sang og gaver af mine forældre. Jeg havde min køreprøve lidt over 10 i Valby, som jeg bestod i første hug. Jeg var faktisk ikke så nervøs, som jeg troede jeg ville være. Mange af mine venner har været til flere køreprøver, så måske er jeg heldig, eller også er det bare bevis på at kvinder køre bedre bil end mænd 😉 I kan læse om min køreprøve her.

Allerede et par timer efter min køreprøve var jeg ude at køre en tur med min mor. Hun var lidt spændt, måske også lidt bange, haha. Turen gik rigtig fint og siden har jeg kørt nogle ture alene. Om eftermiddagen skulle jeg gøre klar til min lille fødselsdagsfest for mine venner. Det blev til mange balloner og lidt madlavning. Min kusine kom før for at hjælpe lidt til. Jeg hentede hende selvfølgelig på stationen i bil 😉 Senere kom mine venner for at fejre mig. Senere på aftenen tog vi i byen for at mødes med flere af mine venner. Der blev bogstavelig talt festet til den lyse morgen. Nøj, det er farligt at fylde 19, når man skal have 19 shots…

Ugen stod også på to gammel elevdage på henholdsvis Medieskolen og på min efterskole i Høng. Lørdag efter byturen, skulle jeg nemlig til Høng sammen med flere af mine venner, som også var med til min fødselsdag. Der var en træthed over os i bilen på vej derhen, men lige så snart vi nærmede os Høng, kom alle minderne tilbage. Nøj, jeg har savnet det sted, og alle de skønne mennesker.

Jeg har samlet lidt billeder fra ugen, nok mest fra i fredags. Læg mærke til at jeg også fik min træning ind i programmet, haha. Nederst er en lille video fra min fødselsdag med vennerne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bestod køreprøven