Outfit #12 - Tidligt forårs outfit

Bloggen har fået nyt design

Simone

For mig er det vigtigt at følge med tiden. Hvis man først begynder at læne sig tilbage, så bliver man overhalet af konkurrenterne. Jeg har et par gange ændret design på min blog, men meget i samme stilart. I går aftens sad jeg lidt og eksperimenterede med bloggens funktioner. Der er virkelig mange muligheder at bygge sin blog op på. Jeg har gået lidt med tanken om at få en sidebar, hvor jeg kan skrive lidt om mig selv, så folk hurtigt kan få et indtryk af hvem der står bag bloggen. Jeg fandt ud af, at man kunne tilføje sin instagram og facebook-side, smart. Det gør det nemmere for jer at følge med i, hvad jeg lægger op. Derudover er der nogle andre mindre ting, som også er blevet lavet om. Bloggers Delight frigav deres helt nye design muligheder i eftermiddags, så jeg har brugt dagen på at lave nogle tilretninger. Jeg er selv meget godt tilfreds med resultatet.

Meningen med det nye design er, at det skal være nemmere for nye læsere at klikke ind på bloggen. Man får nu et hurtigt indtryk af hvem jeg er og hvad jeg skriver om. Der er kommet gode muligheder for at følge med andre steder som instagram og facebook. Derudover er overflødig test blevet slettet, så det er nemmere at finde rundt på bloggen.

Håber i kan lide det, vil gerne høre jeres mening i kommentarfeltet nedenunder. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #12 - Tidligt forårs outfit