Grunden til stilhed på bloggen

Rom #1

FlyIMG_3046IMG_2346IMG_2359

Onsdag i uge 27 rejste jeg til Rom med min familie. Væk fra det triste vejr i Danmark. Vi kom hurtigt igennem lufthavnen og ud til vores fly. Jeg sov næsten hele turen, hvilket var skønt, da jeg ikke havde sovet særlig meget, efter Coldplay koncerten dagen før. Man siger at folk kører skidt i Rom. Det kan jeg hermed skrive under på. Taxachaufføren kørte uden hænder på rattet, han både skrev og snakkede i telefon og da hastighedsskiltene viste 50 km/t, kørte han 120 km/t og mellem stregerne på vognbanen. Det var med livet som indsats.

Første dag brugte vi på at se de mest nærliggende attraktioner i Rom. Vi boede i en lejlighed to gader fra Piazza Navona, så det var super centralt. Vi så bl.a. Piazza Navona, Pantheon, den spanske trappe og Trevi-fontænen. Uheldigvis var den spanske trappe under renovering og derfor indhegnet og ved Trevi-fontænen skulle der være modeshow om aftenen, så den var også indhegnet og der gik mænd rundt og pudsede på en catwalk i glas.

Om aften fandt vi en hyggelig restaurant, hvor vi spiste lækkert pasta m.m. På vejen tilbage til lejligheden fik vi gjort stop ved en is butik. Sjovt nok er is et af de ord, jeg ved hvad hedder på italiensk, gelato. 😉

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grunden til stilhed på bloggen