Rom #1

Rom #2

IMG_2373IMG_2388IMG_2405IMG_3086madIs

Rom er kendt for Colosseum. En stor arena, som blev brugt til kampe mellem romerske slaver og dyr. På en weekend kunne der nemt blive dræbt 2000 mennesker og 9000 dyr. Det er lidt uhyggeligt at tænke over, når man går rundt derinde. Både Colosseum og Forum Romanum, som er ruinerne af en gammel romersk by, er utrolig varm at gå igennem. Solen bager ned med 30 grader uden skygge.

Om aftenen var der EM semifinale i fodbold, som min bror og far gerne ville se. Vi sad på en restaurant få gader fra vores lejlighed og spiste foran en kæmpe udendørs fladskærm sammen med en masse andre mennesker. Vi har det med at spise sent på vores ferier, klokken blev 21.30 før vi spiste. Jeg kan godt lide at spise noget nyt, når jeg er ude at rejse. Min frokost var en lasagne og min aftensmad var risotto med skaldyr. Virkelig lækkert. På vejen hjem kom vi forbi en kæmpe is butik, med over 150 forskellige slags is. Hvis I tager til Rom, må I prøve den. Den ligger i området Colonna. Vi endte med at købe en stor is, for vi skulle jo smage flere af de mange forskellige is. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rom #1