Sommerhus

Amalfi

DSC_0082DSC_0148DSC_00534DSC_0145IMG_332812IMG_2534

3

Efter tre dage i Rom, gik turen videre til Amalfikysten. Vi havde lejet en bil og kørte gennem de snoede bjergveje med masser af skarpe sving til Amalfi. En lejlighed med en stor terrasse med den smukkeste udsigt udover vandet, Amalfi by og de omkringliggende bjerge, var hvad der ventede os.

Amalfi by overraskede mig lidt. Udover byens smukke omgivelser, sker der ikke så meget i selve Amalfi. Byen er lille og med få butikker, der sælger alt med citroner. Dagene gik med udflugter til de omkringliggende byer som Minori og Ravello. I Minori badede vi på stranden, der ligger mere tilgængelig. Nogle steder går det virkelig stejlt ned til vandet. I Ravello var vi i Villa Rufolo, som har en smuk have fyldt med blomster og den flotteste udsigt ud over havet. Som i kan se fandt vi os også en stor lækker pool med jacuzzi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus