Outfit #19 - Jumpsuit til få penge!

Outfit #20 – Off shoulder bluse med blonder

IMG_3038IMG_3044IMG_3048IMG_3050-e1470664547820

Jeg var til fødselsdag i går og havde denne fine off shoulder bluse på. Er den ikke fin? Jeg synes den er rigtig sød og er vild med blonderne i den. De korte ærmer er med til at gøre den mere elegant til finere brug, som en fødselsdag. Jeg har min i en størrelse 36 og den sidder fint, men elastikken i toppen af blusen sidder lidt stramt. I kan finde blusen her.

Nu er sommeren snart ovre. Jeg starter i skole igen, mit sidste år på handelsskolen. Det skal nok blive spændende med nye fag og lærere. Det mest mærkelige er at jeg ikke har nået det punkt, hvor jeg har følt jeg har haft for meget ferie. Det plejer jeg ellers, men tænker det er godt at komme igang igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #19 - Jumpsuit til få penge!