Outfit #20 - Off shoulder bluse med blonder

Tilbage på skolebænken

IMG_2864

Jeg havde min første skoledag efter sommerferien i dag. Det er mit sidste år på handelsskolen. Det betyder længere dage, flere lektier og mange afleveringer. Jeg kommer til at gå i skole til kl. 16 eller 17 hver dag. Jeg var lige ved at falde ned af stolen, da jeg fandt ud af det. Jeg er på ingen måde en person der kan være i skole i så mange timer. Jeg kunne forstå det, hvis det var et job eller lignende, men skole? Nej, tak! Glæder mig bare over der kun er 317 dage til jeg er færdig og kan kalde mig student med min fine hue.

Som det ser ud lige nu, er der ikke meget tid til bloggen og min træning, som jeg også skal passe. Jeg vil selvfølgelig gøre mit bedste for at opdatere bloggen så ofte som muligt, så i stadig kan følge med. Men mon ikke det nok skal gå.

Har i også ligeså lange skoledage?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #20 - Off shoulder bluse med blonder