Outfit #21 - Hvid sommerkjole

Outfit #22 – Neo Noir nederdel

Indeholder reklame-links IMG_2485IMG_2483

Jeg må indrømme at jeg er blevet hel vild glad for mærket Neo Noir. Jeg elsker denne nederdel, som efterhånden findes i mange farver og mønstre. Den er så fin og kan gå til alt. Ligeledes har jeg det omkring off shoulder bluser. Jeg kan simpelthen ikke stå for dem. Jeg har fået købt nogle til samlingen, også en fra Neo Noir, som jeg har på på headeren øverst oppe. Denne off shoulder bluse er købt i Rom, kender ikke mærket, men har fundet en lignende på nettet. Den er fra Part Two og kan købes her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #21 - Hvid sommerkjole