Outfit #22 - Neo Noir nederdel

Skal din blog være den næste?

IMG_2923

Jeg følger efterhånden en del blogs. Jeg elsker at blive inspireret af andre mennesker. Mest af alt deres mode, indretning, rejser og holdninger. Jeg synes blogs er bedst når de udstråler personlighed, har lækre billeder og bliver opdatere jævnligt.

Der er fire bloggere, som jeg følger dagligt: Tina MariaSandra WillerCaroline MarburgerMaria Kragmann. De piger ved virkelig, hvordan man skriver til deres læsere, også har de super lækre billeder på deres blog.

Andre bloggere, jeg også følger er: Amalie Fischer & Frederikke Egel De skriver bare lidt mere om deres holdninger og hverdagslivet, udover mode.

Jeg kunne godt tænke mig at begynde at læse basic/plus blogs. Så hvis i har en fin blog med et pænt design, måske med et mode relateret indhold eller et spændende projekt, så kunne det være din blog, jeg begyndte at læse. I kan skrive en kommentar med link til jeres blog, så vil jeg tage et kig forbi.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #22 - Neo Noir nederdel