Endelig efterårsferie

Det kan du lave i efterårsferien

img_8045Halloween Tivoli

Jeg er hvert år i Halloween Tivoli med min mor for at se alle de uhyggelige græskar. Vi tager altid derind lige inden det bliver mørkt. Så får vi både oplevet det i lys og i mørke, hvor det er mest uhyggeligt og flot med alle farverne.


237dafdf-120b-4dcf-bdc6-b9af747d30a6_skov-efteraar

Tag i skoven

Det er nu hvor farverne skifter på træerne og en tur i skoven er rigtig flot. Tag familien og hunden med og gå en lang tur. Husk at tage varmt tøj på 🙂


halloween-fest-pynt-bordpynt-borddaekningHalloween fest

Selvom det ikke helt er Halloween endnu, kan man sagtens holde en fed Halloween fest. Halloween pynt kan nemt laves selv, eller købes i fx supermarkeder eller i Tivoli. Du kan også udhule dit egnet græskar og sætte lys i.  Så saml dine venner til en uhyggelig aften.


a9fc270e-74ca-46f0-90c0-a2b200e0912bFamilien

Hvis dine forældre og søskende har fri, så lav noget med dem. Det er nu du har tid til spilleaftener, en tur i biografen eller i Zoo. I kan opleve en masse samme i ferien, hvis i planlægger lidt.


13332083-varm-kakaoFilm marathon

Find en god serie og pak dig ind i dynen med en kop varm kakao. Det er altid hyggeligt, især hvis vejrudsigten lyder  på regn i ferien.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig efterårsferie