Det kan du lave i efterårsferien

Årets æblehøst

ÆblehøstÆblehøst

I min have har vi to kæmpe æbletræer. Et med overvejende grønne og et med røde æbler (Ingrid Marie). Vi får utrolig mange æbler hvert år, at vi må give til venner og familie, for at følge med. Der bliver lavet en masse æblegrød, æblekager i alle former, æbleis, salater med æbler og cider.

Billederne er blevet taget for nogle uger siden. Vi har været ude flere gange med en æbleplukker og der er stadig mange æbler, som i kan se. Træerne ser rigtig fine ud med alle de æbler. Jeg elsker frugt og spiser rigtig meget frugt hele tiden, men lidt underligt, så kan jeg faktisk ikke lide rå æbler. Jeg føler jeg bider i en citron, når jeg prøver at spise et æble. Jeg drikker heller ikke æblejuice eller andet med æbler. Det eneste jeg godt kan lide er æblegrød/en klassisk gammel æblekage, som på billedet. Æblerne skal være helt blendet som babymos, ellers spiser jeg det ikke. Haha, lidt typisk, nu hvor jeg har næsten ubegrænset æbler, så  spiser jeg dem ikke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan du lave i efterårsferien