Nu som premium blogger med nyt design

Ugen der gik

Simone Damsfeld

Sikke en uge jeg har haft. Der er sket en masse nye og spændende ting omkring bloggen, men mine skoledage har været lange. Jeg har først fri ved 16-17 tiden, så jeg synes næsten hele min dag går med skole. Det ærgrer mig, for der er så mange ting, jeg gerne vil nå, og som jeg må droppe eller lægge til siden. Udover de lange skoledage, har jeg haft 8 afleveringer for til næste uge. Det er jo vildt, det ville være meget bedre, hvis lærerne kunne snakke sammen og lægge opgaverne forskudt i stedet. Det er i hvert fald mange timer at bruge på opgaver, når man ikke har meget fritid. Heldigvis har jeg stadig tid til min træning i fitness centret 3-4 gange om ugen, selvom det bliver sent mange af dagene.

De spændende ting er alt det omkring bloggen. Jeg elsker at bruge tid på den. Det er helt sikkert blevet sjovere efter mit læsertal er steget. Det giver mig lyst til at skrive mere. Jeg glæder mig bare til det nye blogger univers, der snart er klar til os blogger piger.

November er også fødselsdagsmåneden i familien. Jeg var til fødselsdag i går hos min moster og min lillebror har fødselsdag i morgen. I næste weekend skal vi holde fødselsdag og så har min far og onkel også snart fødselsdag. Heldigvis slår de det sammen. Så hvis nogle har gaveidéer til en dreng på 16, der ingen ønsker har og til manden der har alt, så sig gerne til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som premium blogger med nyt design