Rabatkoder til Cyber Monday

Event hos Dahl PR og middag hos San Giorgio

dahl-prI går var jeg inviteret til event hos Dahl PR med LOOKLAB bloggerne. De har det fineste lokale i hjertet af København i en gammel staldbygning. Til eventen fik vi præsenteret forskellige produkter, fra bl.a. Ration, som er Danmarks nye sunde madbar og som indholder en masse fibre, kerner og et helt æble. De fås med fire forskellige smage; rabarber, kanel, rødbede og ingefær & chili. Dem var der lækre smagsprøver af.

RationDahl prSom en overraskelse sluttede vi aftenen af med en middag på San Giorgio. Det er en italiensk restaurant, hvor de laver alt maden fra bunden af. Det smagte virkelig lækkert og vækkede minder fra mine mange rejser til Italien. Vi fik en helt fantastisk fire-retters menu med en masse vin og bobler. Restauranten ligger på Rosenborggade 7 i København, i en gammel lejlighed ombygget til en restaurant. Det giver en helt speciel stemning. Aftenen var virkelig hyggelig med en rigtig god stemning, hyggelige historier, lækker mad og dejligt selskab. Det var i hvert fald dejligt at lære de andre tøser bedre at kende.

San GiorgioSan Giorgio

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkoder til Cyber Monday