De næste par dage

En ubehagelig oplevelse

Nike - reebok

Jeg havde en vild ubehaglig oplevelse i mandags. Jeg havde været nede at træne som normalt i Fitness World. Lavede mit normale træningsprogram, dog uden den 25 kilo tunge vægtstang, som jeg bruger når jeg laver squat. Hver gang jeg gik over mod vægtstangen, var der en anden, der var hurtigere… Måske meget heldigt. Jeg vælger så at tage hjem og skifte træningssko ud med et par løbesko, for at løbe en tur i stedet. Da jeg kom hjem fra løbeturen, spiste jeg hurtigt aftensmad og gik i bad med ret trætte ben. I badet opdagede jeg noget sort ved min ankel, og prøvede at vaske det af. Hvorefter jeg opdagede at begge mine fødder var helt sorte, fordi jeg manglede blod til fødderne. Har I prøvede noget lignende? Det kom som et chok for mig, har aldrig set det før og jeg har trænet i mange år efterhånden. Jeg har stadig en mærkelig følelse i benene, sådan en summen. Ret ubehageligt. Så nu er der dømt afslapning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De næste par dage