En ubehagelig oplevelse

Mine julegaveønsker // 2016

Indeholder reklame-linksønsker

Love Tag vedhæng | Ring | Taske | Trøje | Tights | Bukser | Løbesko

Nu er vi ved at være tæt på jul, og I har sikkert sendt jeres ønskeliste ud til familien. Jeg har i år ikke så mange ønsker, efter min mening. Mit største ønske er Calvin Klein tasken ovenover, som jeg har forelsket mig i. Den er simpelhen så fin, og så står jeg lidt og mangler en taske i den størrelse. Ringen og vedhæng skal selvfølgelig være med bogstavet S. Den skarpe læser har nok lagt mærke til at jeg altid har min Simone-halskæde på. Jane Kønig laver de fine Love Tag smykker med bogstaver, som passer godt til min smykkestil.

I fredags fik jeg klaret alle mine julegave indkøb. Det er dejligt endelig at være på forkant med julegaverne. Jeg plejer altid at være i dårlig tid, haha. Det skyldes at jeg skriver en stor opgave i skolen og ikke har tiden til at købe julegaver, før de skal ligge under træet.

Har i fået klaret julegave indkøbende og hvad er jeres største ønske i år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ubehagelig oplevelse