Nytårskjoler

Status på SSO + jagten efter et juletræ

JuletræJuletræ

I onsdags fik jeg udleveret min SSO-opgave. Jeg har 6 dage inklusiv weekenden til at skrive opgaven i. Jeg gik lidt i panik over tanken, efter jeg fik opgaven. Jeg kan bedst lide at være på den sikre side med opgaver og afleveringer, så de bliver lavet med det samme, så jeg kan få dem ud af hovedet. Heldigvis har jeg et emne om blogging, og jeg synes der er masser af skrive om. Efter at have skrevet fra onsdag middag til fredag eftermiddag er jeg allerede færdig med opgaven. Jeg har brugt det meste af nætterne på at skrive, for der koncentrerer jeg mig bedst. 30 sider er det blevet til, hvoraf  de 14 sider tæller som sider, hvilket er perfekt, for man må max skrive 15 sider. Så nu har jeg weekenden, som jeg kan bruge på noget andet.

I dag har jeg så været ude for at købe juletræ sammen med min far. Vi startede med at se på træer, der var fældet på forhånd. Desværre var der bare ikke nogle pæne. De var enten for lave eller høje, eller også var de for bare i toppen. Vi endte med at tage ude på en gård, hvor vi selv kunne fælde et træ. Da jeg var mindre var det en ting, som jeg plejede at gøre med min far, selvom jeg ikke kunne være med til at bære træet dengang. Jeg synes altid det var hyggeligt at gå rundt og se på træer og hoppe rundt i sneen. Det er der til gengæld ikke meget af i år. Det ser ikke ud til at vi får hvid jul. Det er ellers så hyggeligt, når der er hvid jul. Måske er det derfor julestemningen ikke har ramt mig endnu.  Hm… Vi fandt i hvert faldt et fint træ, der nok skal blive smukt pyntet inden den 24. december.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårskjoler