Julefest med Bloggers Delight

Juleaften 2016

Simone Damsfeld Brøndby julekugleJuleaften 2016RingbækJulebordJulebordJulebord

Glædelig jul alle sammen. Jeg håber i havde en dejlig aften i går med masser af hygge og forkælelse. I år holdt min familie jul hos os. Vi havde besøg af mine forældres søskende og deres familier, hvor der blev spist æbleskiver og småkager på livet løs. Jeg vil spare jer for alle de julebilleder vi fik taget. Der bliver taget så mange at det føles lidt som at stå på en rød løber med flere fotografer, der råber kig herhen efter en. Ret så forvirrende til tider, men vi er nu vant til det.

Jeg er på ingen måder fan af julemad og det gælder ALT julemad, som man får juleaften. Jeg fik heldigvis min far til at købe sushi med hjem fra arbejde, så jeg også kunne få noget lækkert at spise juleaften. Jeg er mere til julefrokostbordet dagene efter juleaften. Jeg synes det er så irriterende, at jeg ikke kan lide det samme som andre. Selv ris a la mande som jeg altid har elsket, kniber det med at spise i år. Det er vildt, min hjerne har det sådan med fed mad. Hvis nogle har en forklaring på det problem, lytter jeg gerne!

Vi har altid mega mange gaver under træet juleaften. Det tog os over 2 timer at få pakket dem alle op. Jeg er mega glad for gaven fra mine forældre. De gav mig den Calvin Klein taske jeg har gået og ønsket mig. Den skal i nok se meget mere til på bloggen i fremtiden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefest med Bloggers Delight