Juleaften 2016

Jule Tivoli 2016

Simone Damsfeld Jule tivoliFireworksJule tivoliJule tivoliFørste juledag var jeg i jule Tivoli med min mor. Det var lidt en spontan beslutning vi tog om aftenen. Vi ville gerne havde været derinde før jul, men tiden var simpelhen ikke til det. Så første juledag blev det. Hellere sent end aldrig. Er det ikke det man siger? Vi fik set det flotte fyrværkerishow, som Tivoli holder mellem jul og nytår. Det er bestemt en Tivoli tur værd. Jeg elsker når Tivoli har temaer, som Halloween og jul. Det giver en særlig stemning af glæde. Noget af det smukkeste i Tivoli er de mange lyskæder i træerne ved søen. Det lyser hele sø området op og har en romantisk stemning over sig. Næste gang I tager i Tivoli skal I prøve at gå bag om søen, ved sørøverskibet. Der står et af de mange store træer med lyskæder i. Det kan man tage fine billeder ved. Just a hint 😉

De sidste par dage har stået på julefrokost med familien og lidt udsalgs shopping idag. Jeg er lidt i underskud med søvn. Det er vidst kun blevet til 4-6 timer de sidste 5 nætter, hvilket er selvforskyldt. Den mobil der 😮 I morgen skal jeg forhåbentligt ned og træne. Det har jeg ikke haft så meget tid til på det seneste. Det har min krop måske haft meget godt af, for jeg glemmer tit at holde pauser. Så nu kan jeg træne igen med god samvittighed 😉 Ellers skal jeg være sammen med mine venner. Vi skal ud at spise og senere ud at bowle. Det ser jeg meget frem til.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleaften 2016