Lancering af LOOKLAB

NIKE AIR ZOOM PEGASUS

Indeholder reklame-linksNIKE AIR ZOOM PEG

NIKE AIR ZOOM PEGASUS

I weekenden var jeg et smut forbi Nike butikken i BIG. Jeg har længe ville købe nye løbesko, da mine New Balance er mere end brugt. Jeg fik mine New Balance løbesko i 2013, og har siden da løbet mere end 500 km i dem, så det var på tide at få skiftet dem ud. Nu har jeg fået købt mig et par Nike air zoom pegasus, som er et af Nikes bedst sælgende løbesko. Jeg har mine sko i en mørk lilla, som jeg er ret vild med. Når lyset falder på dem bliver de reflekterende, hvilket er super smart når man løber på denne årstid, hvor det er mørkt næsten hele tiden. Er de ikke seje?

 16216313_10208168943927639_627566766_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lancering af LOOKLAB