Bolig inspiration

Wok med kylling og nudler

Wok med kylling og nudler

Forleden dag stod den på lækker wok med kylling og nudler. Min bror elsker bacon, så han valgte at vi skulle have nudler med bacon og nødder, hvilket også er fint. Jeg er bare typen der laver alting mere sundt. Jeg er stor fan af grøntsager, og kan på ingen måde undvære det i min kost. Derfor tænkte jeg lidt kreativt og lavede wok. En god måde til en sundere livsstil er, at på en eller anden måde tænke grøntsager ind i din kost. Det kan være alt fra at putte løg i dine frikadeller til kål og gulerods strimler som erstatning for pasta. Jeg har i denne ret valgt at bruge squash, gulerødder, peberfrugt og spidskål. De er kort vendt på en pande. Hvorefter jeg har stegt kylling og bacon og hakket lidt nødder. Jeg ville nok foretrække cashewnødder i stedet for hasselnødder, men det var lige, hvad der var i skuffen. Til sidst er der bare at koge nudler. Dejlig nem ret, der ikke er svær at lave.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig inspiration