Calvin Klein tasker

Outfit #40 – Mit favorit outfit

Indeholder reklame-linksimg_3237img_3235 img_3239 img_3242

Bukser | Trøje eller lignendeSmykker | Sko

I weekenden var jeg sammen med en rigtig god veninde. Hun er så sej til at tage gode billeder med sit kamera og kommer gerne forbi for at hjælpe med at tage outfit-billeder til bloggen. Hun ved lige præcis hvordan jeg gerne vil have dem. Så går det altid lidt hurtigere, når man skal igennem et par outfits.

Dette outfit er faktisk mit yndlings sæt. Bukserne er så behaglige og seje, at jeg ikke ville have noget imod at gå i dem hver dag. Trøjen har jeg både i grøn og grå, da den er dejlig varm og vild blød. Jeg har fået en lille trend med at gå med blusen nede i bukserne. Synes det giver en flot figur og viser bukserne bedre med sløjfen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calvin Klein tasker