Outfit #40 - Mit favorit outfit

Min Calvin Klein taske

Indeholder reklame-linksCalvin Klein taske Calvin Klein taske Calvin Klein taske

Calvin Klein taske

I skal selvfølgelig se min taske i brug. Som jeg skrev i et tidligere indlæg er jeg helt forelsket i min Calvin Klein taske. Jeg kan godt lide den er så klassisk og enkel, og har et business look over sig. Der kan være mere i den end jeg troede, dog ikke en computer, men det var hellere ikke planen at bruge den til det. Er den ikke lækker?

Denne søndag giver Boozt 15% ekstra rabat på udsalget med koden EXTRASALE. Gælder KUN søndag den 5. februar 2017. Husk I kan købe tasken på Boozt.com, dog uden rabat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #40 - Mit favorit outfit