Fifty Shades Darker

Jane Kønigs valentinsfest

valentinefest jane kønigvalentinefest jane kønigI lørdags var jeg til Jane Kønigs valentinsfest på Chateau Motel. Jeg var inviteret sammen med Bloggers Delight med en ledsager til middag og driks. Vi var flere med fra Looklaab. Tiden gik hurtigt med lidt mad, snak og en masse driks. Senere kom 5 af mine venner, som jeg havde fået invitationer til. Vi havde en ret vild, sjov og underholdende aften. Selvom den endte i kaos, da vi skulle hjem, og en af mine veninder fik stjålet sin jakke for øjnene af os i garderoen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fifty Shades Darker