Jane Kønigs valentinsfest

DAY #2

Indeholder reklame-linksday-tasker1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Jeg lavede sidste år et indlæg om Day tasker, som har været meget populært. Desværre virker linkene ikke mere, så her får I et nyt Day indlæg.

Day får hele tiden nye modeller, mønstre og størrelser på deres tasker. Jeg har selv en Day taske i samme model som nr. 3-4 på billedet, som jeg jeg bruger som skoletaske. Der er plads til min computer og mine bøger, dejlig paktisk.

Jeg har udvalgt nogle af mine yndlings tasker fra Day, som jeg synes fortjener noget opmærksomhed. Jeg er vild med de ternede tasker, især i farven bordeaux og lyserød, de er virkelige søde. Selv ville jeg nok købe den lyserøde ternede taske, hvis jeg skulle have en ny. Dog har jeg lige fået en Calvin Klein taske

Day er gode til at lave tasker efter forskellige behov. Makeup tasker, toilettasker, rygsække og større tasker til fx skoletaske eller rejsetaske. De findes som sæt i samme mønster og farver, så man kan samle et matchende sæt. Det er jeg ret begejstret for. Jeg har selv et matchende sæt med taske og  toilettaske fra Day og synes det giver en god helhed sammen.

Husk DAY er altid en sikker gaveidé, hvis man mangler en gave til en veninde. De er i forskellige prisklasser, så alle kan være med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jane Kønigs valentinsfest