DAY #2

Outfit #41 – Vinter outfit

Indeholder reklame-linksSimone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld

Bukser | Trøje | Smykker | Sko |Taske

Nu hvor det er koldt udenfor, er det rart med en dejlig varm striktrøje. Til trøjen har jeg mine højtelskede stribede bukser på, som er en del af mit favorit outfit. Jeg er ret glad for det klassiske business look, som jeg synes bukserne har. Derudover har jeg altid haft noget med glimmer. Det har I måske allerede opdaget ellers kommer I hurtigt til det. Faktisk har jeg selv lidt svært ved at beskrive min stil, når folk spørger mig. Jeg føler selv det er en blanding af flere stilarter. Hm… Hvad synes I? I kan altid kigge under outfit i kategorien øverst oppe. Der er masser af inspiration til tøj.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAY #2