Outfit #45 - Træningstøj

Bloggen fylder 2 år!

bloggen-foedselsdagI dag har bloggen fødselsdag. Det er præcis to år siden jeg oprettede bloggen her på domænet. Sikke en udvikling den har taget. Sidste år skrev jeg, at jeg havde udgivet 79 indlæg på et år, hvilket egentlig også er meget. Siden da har jeg overgået det tal en del. Faktisk så meget at jeg er oppe på at have udgivet 250 indlæg. Det er siden sidste år blevet til 4,5 indlæg om ugen, nemlig 171 indlæg på et år. Ret vildt at tænke på, da jeg på ingen måde er fuldtidsblogger. Jeg har bloggen på hobbyplan ved siden af min uddannelse og træning. Forresten så kan I læse om hvorfor jeg begyndte at blogger her.

Det seneste år har jeg fået et af mine ønsker opfyldt. Jeg ville nemlig gerne have bloggen i en mere mode relateret retning, i stedet for kun livsstil. Jeg synes, jeg har fundet en god balance med forskellige emner indenfor mode og livsstil. Hvad synes I? Er det tilpas eller vil I have flere af en bestemt type indlæg? Lad mig endelig høre. Jeg er i hvert fald glad for, at jeg har veninder og min mor, der gerne stiller op med kameraet, når jeg mangler billeder af et outfit. Jeg synes også, jeg har fundet bloggens stil og er blevet god til at skrive mine idéer ned, inden de bliver til luft.

Jeg skal selvfølgelig ikke glemme, at jeg på det seneste år er blevet Premium-blogger og bloggen er flyttet over på LOOKLAB sammen med en masse andre dygtige blogger. Det er jeg rigtig glad for. Det har givet mig et helt andet fællesskab, at høre til en gruppe af blogger. Jeg har også fået mulighed for at tjene penge på min blog, hvilket selvfølgelig er dejligt. Til genglæd er det ikke mig, der bestemmer hvornår jeg tjener penge. Det gør I. Når I køber tøj, sko, tasker osv., som jeg har linket til, og markeret “affiliate” eller “reklame” på, så tjener jeg lidt på det, hvis I køber varen. Det skal lige siges, at det ikke er noget jeg er blevet rig på. Jeg linker kun til tøj, jeg synes er fedt og synes I også skal se. Nok om det.

Jeg er i hvert fald glad for min blog og fortsætter selvfølgelig. Jeg er spændt på hvordan bloggen vil udvikle sig i det kommende år. Jeg håber på flere læsere og gode samarbejdsaftaler med virksomheder. Mon ikke det kommer, men først skal jeg lige fejre bloggens to års fødselsdag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #45 - Træningstøj