Outfit #47 - Bodystocking

Slutspurten

 

SlutspurtenDen seneste måneds tid har stået på kæmpe afleverings- og eksamensopgaver. Stort set hele min påskeferie blev brugt på afleveringer. Jeg kan bestemt mærke det er slutspurten op til eksamenerne. Der er en masse arbejde og valg der skal træffes. Såsom hvad min sidste eksamensopgave skal være om og hvad jeg skal efter handelsskolen. Jeg krydser stadig fingre for drømmejobbet.

Jeg glæder mig rigtig meget til studenter tiden, at få huen på og køre studenterkørsel. Jeg har købt min studenter-jumpsuit i sidste uge, så tøjet er klar og jeg satser på vejret bliver godt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #47 - Bodystocking