Sidste skoledag

Tulipanfestival på Gavnø

Tulipanfestival på Gavnø Tulipanfestival på GavnøTulipanfestival på GavnøTulipanfestival på GavnøKirsebærtræer I går tog min familie og jeg en tur til Gavnø Slot for at se deres mange smukke tulipaner. Jeg har en mor, der går fuldstændig blomster amok om foråret og sommeren. Vi har bogstavelig talt blomster i hele haven. De fineste tulipaner på Gavnø var Pretty Princess og Blue Diamond. Mange af tulipanerne havde mærkelige navne som Popcorn, Armani, Barcelona, Royal Virgin, Spyng, Double Price, Black Jack, Matchmaker, Gul Fryns og Saigon. Jeg kan varmt anbefale jer at tage forbi indenfor den kommende tid, inden tulipanerne afblomstre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste skoledag