Forårstøj

Min weekend i Gilleleje

Gilleleje strandGilleleje strandGilleleje havnGilleleje havnSimone DamsfeldGilleleje Kaffe og kageSommerhus i Gilleleje

I weekenden var jeg i sommerhus i Gilleleje med min mor, mest for at slappe af og nyde solen. Lige for tiden går meget af min tid med eksamens læsning, som denne weekend også bar præg af. Jeg fandt mig et godt sted i en hængekøje, hvor jeg kunne skrive mit eksamensprojekt i fred og ro. Jeg kan godt mærke, at mine tanker er flere steder. Jeg har nemlig en masse planer for sommeren, som jeg glæder mig til.

Traditionen tro var vi nede i byen for at shoppe og se havnen. Der er altid mange mennesker i Gilleleje om sommeren, det er jo også en lille ferieby, som er super hyggelig. Om aftenen gik vi tur langs vandet for at se solnedgangen. Himlen var hel klar, så det var virkelig en smuk solnedgang. Der var endda børn ude at bade kl. 22 om aftenen. Er vandet varmt nok til det? Tror jeg venter lidt endnu med det. Så skulle weekenden også lige nydes uden drengene med lækker kage, latte og frugt. 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårstøj