Outfit #50 - Solskin

Mine seneste køb og gaver

Indeholder reklame-links mine-seneste-koeb-og-gaver-gaveideer1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 mine-seneste-koeb-og-gaver-gaveideer-2

14 | 15 | 16 | 1718 | 19 | 20 | 21

Puha, hvor har det her blogindlæg taget lang tid at lave. Idéen med indlægget var, at jeg ville vise mine seneste køb og fødselsdagsgaver frem. Jeg havde vist ikke helt overblik over, hvor meget jeg har købt og fået i gave her på det seneste. For hold da op, der er meget. Især af tøj, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg fik stort set alt, jeg havde ønsket mig i gave, og nogle af tingene har jeg købt for penge, som jeg fik i gave. Så nu er jeg godt kørende og klar til sommerferie. Udover ovennævnte fik jeg også biografbilletter, en kurv med alt muligt godt og en lottokupon. Min første lottokupon nogensiden og jeg vandt endda to gange på den, haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #50 - Solskin