En pause fra eksamenslæsningen

Et smut i Gilleleje og en snak om sten

Mugge P - Gillelejegilleleje-havnengilleleje bygilleleje-haveMugge P - GillelejeMugge P - GillelejeMugge P - GillelejeMugge P - GillelejeI weekenden var jeg endnu et smut i sommerhus i Gilleleje. Som nævnt før har jeg en blomster syg mor, der ville se den store rododendron, som vi har i haven ved terrassen. Den er virkelig fin på denne årstid, hvor den står i fuld flor. Vi cykler altid en tur ned i byen for at shoppe og se havnen. Vi skulle lige have en is med fra Lydolphs isbar. Lydolph er en af mine rigtig gode minder fra Gilleleje som barn. Vi skulle altid forbi og have en is, da det altid var kæmpe store og lækre is, man fik der. Med årene er de blevet mindre, men stadig med softice på toppen.

Om lørdagen i Gilleleje er der torvedag, hvor mange af byens butikker er nede på torvet med små boder, hvor der kan købes alt fra tøj til mad. En af boderne solgte sten. Det er egentligt lidt mærkeligt at sælge sten, når der er tusindvis af sten ved stranden. Men se dem lige… Er de ikke fine? Jeg synes virkelig de er søde. Vi var faktisk lige ved at købe stenen, hvor der står Gilleleje på, så den kunne ligge oppe i sommerhuset. Men vi fik faktisk lyst til selv at prøve at male nogle sten selv. Så det bliver måske et lille  DIY hyggeprojekt i sommerferien. Hvad synes I om dem?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En pause fra eksamenslæsningen