Serie anbefaling: The Royals

Student 2017

Simone Damsfeld - Student 2017Simone Damsfeld - Student 2017Simone Damsfeld - Student 2017Simone Damsfeld - Student 2017Lille CritterSimone Damsfeld - Student 2017Simone Damsfeld - Student 2017Student - flødeboller fra Magasinbybiehl - studentergaveGave fra mor og farLo-Jo's socialMiddag på Lo-Jo’s socialStundergave Gave fra min families venner 
I går den 19. juni 2017 kl. 11.00 blev jeg student fra Handelsskolen Knord Lyngby med en EUX. Jeg har samlet lidt billeder fra min dag, som I kan se her. Jeg var nemlig heldig med vejret, som bare var solrigt hele dagen. Min sidste eksamen var i markedskommunikation, som var et af mine valgfag. Eksamen gik fint, jeg endte med 7 i huen…  Jeg blev fejret af min familie med champagne, chokolade, gaver og blomster. Efter fejringen på skolen, kørte vi et smut til Brede og tog studenterbilleder ved søen.

Efter lidt let frokost på terrassen herhjemme, tog vi til København og nød det gode vejr i Nyhavn og Langelinje. Det mest underlige på den tur var at nogle kinesere ville have taget billeder sammen med mig. Senere spiste vi på på Lo-Jo’s social og fik en masse små tapasretter. Da jeg kom hjem lå der fine blomster og en lille gave foran døren. Som I kan se, havde jeg en skøn dag.

Til jer der ikke kender denne hue. Så er det den nye EUX hue, som er grå med en rød stribe. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: The Royals