Student 2017

Translokation

translokation outfitTranslokation, lyngby HandelsskoleTranslokation, lyngby handelsskole

Som I nok har set på mine sociale medier og her på bloggen, blev jeg student i mandags (det kan du læse eller genlæse her). Det har jeg fejret i ugens løb og i fredags den 23. juni var der translokation på Lyngby Handelsskole. Jeg havde en hvid jumpsuit på, som jeg havde købt på nettet på noellafashion.dk, I kan finde den her. Jeg faldt over den via en Facebook reklame… 0g måtte eje den. Den er virkelig sød og jeg synes den passer så godt til anledningen. Jeg fik også en del komplimenter for den. Tro det eller ej, den forblev hvid!

Vi var den største klasse på skolen med 28 elever. Skolens højeste gennemsnit havde min gode veninde fra klassen. Kan sige så meget at hendes snit er tæt på 12. Så sejt!

Efter overrækkelse af eksamensbevis, skulle vi have taget gruppe-klassebilled i vores hvide tøj og flotte huer. Det er helt underligt at tænke på, at vi snart er spredt for alle vinde.

For at indlægget ikke bliver for langt, har jeg delt dagen op i to, så dette er om translokationen og snart kan I også læse om vognturen her på bloggen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Student 2017