Vogntur

Sommerhus med vennerne

Sommerhus med vennerne i GillelejeTænkte lige jeg ville tjekke ind her på bloggen. Jeg er lige kommet hjem efter en lille uge i sommerhus med vennerne. Vi var 7 venner i min families sommerhus i Gilleleje. 4 af os var lige blevet studenter, så det skulle fejres med hygge og fest hver dag. Vejret var heldigvis med os de første par dage, men ellers har det været mere trist. Selvom det ikke var solskin og 25 grader, skulle vejret ikke stoppe os for at hoppe i vandet. Vi var nemlig i vandet både tirsdag eftermiddag og torsdag aften. Bølgen skulle i huen. Vi fik hygget med en masse lækker mad, grill, godt selskab, musik, spil og mindre ture til byen og vandet. Jeg savner allerede vennerne og den gode stemning. Suk… Heldigvis har vi allerede planer om at lave noget sammen i august igen. Der er bare lang tid til. Så er det godt, at vi alle har planer for sommerferien, så tiden går hurtigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vogntur