Bali #2 - Raftingtur

Outfit #51 – Y.A.S kjole

Simone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld

Kjole | Halskæde 

Hermed outfit fra den første aften på Bali, hvor vi spiste på en sushi restaurant få meter fra hotellet. Jeg havde en af mine yndlings kjoler på, som I måske kan huske fra indlægget om min 20 års fødselsdag tilbage i maj. Kjolen er fra mærket Y.A.S, som jeg det sidste årstid er blevet meget glad for. Mange af mine kjoler og bodystockings er fra samme mærke. Jeg synes, at de laver meget feminimt tøj, der både ser fint ud og som er behageligt at have på. Her i blandt denne kjole.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bali #2 - Raftingtur