Outfit #52 - Stribet off shoulder bluse

Bali #5 – Snorkling og delfintur i Lovina

Her ser I den smukke solnedgang, som mødte os, da vi ankom til Lovina fredag aften. På Bali går solen allerede ned kl.18:15 og så er det mørkt. Der er ikke så mange stjerner over Bali. Lidt specielt at se en hel mørk himmel. Sandet på stranden i Lovina er mørkt. Det er lava sand, der stammer fra et tidligere vulkanudbrud. Derfor er sandet sort. Vi oplevede alle steder, at havet om aftenen blev meget lavvandet. Faktisk forsvandt vandet helt fra havnen om aftenen, så bådene bare lå på jorden ved siden af hinanden og ventede på at vandet kom igen. The Lovina HotelSimone DamsfeldLørdag. Nok den dag jeg husker bedst. Desværre har jeg ikke så mange billeder derfra. Vi var nemlig på snorklingtur ved Menjangan Island. Vandet var helt krystalklart og under overfladen så vi fisk i de flotteste neon farver, store havblå søstjerner og koraler. Det var en af de smukkeste oplevelser og på samme tid helt surrealistisk. Det var fuldstændig som man ser en film fra Koralhavet. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke havde et go pro kamera til at tage billeder og videoer med. Det var så smukt. Snorkling Søndag var vi mega tidligt oppe for at komme på delfintur. Båden sejlede kl. 6 om morgenen og solen var endnu ikke stået op. Chancerne for at se delfiner er størst ved solopgang. Det er der så rigtig mange turister, der gerne vil opleve i Lovina. Så da vi havde sejlet en halv times tid, blev vi mødt at flere hundrede både, der alle var på udkig efter delfiner. Vi følte derfor at de mange både skræmte delfinerne væk. Vi nåede heldigvis at se nogle delfiner, da de sprang op lige foran vores båd. Jeg nåede kun at se dem én gang, da jeg blev søsyg i båden (fik det dårligt, ikke mere). Jeg har aldrig været søstærk på nogen måde. Havde nok bare ikke regnet med det, da bådturen fra snorklingturen gik fint.  Min familie fik set delfinerne flere gange, dog kun kortvarigt, da der var så mange både i vandet, at de sikkert blev skræmt væk. The Lovina HotelThe Lovina Hotel - delifinResten af dagen havde vi fri. Vi brugte dagen med snorkling langs stranden, hvor vi så små fisk og store søpindsvin. Jeg skulle også lige prøve at paddle boarde og ro kajak langs stranden. Hotellet pool og restaurant skulle også prøves. Jeg er vild med deres smoothies, især med jordbær. 🙂  The Lovina HotelThe Lovina Hotel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #52 - Stribet off shoulder bluse