Outfit #53 - Sommerfugl bluse

Bali #6 – Keraton Jimbaran

Efter 4 dage i Ubud og 3 dage i Lovina, blev vi kørt til Jimbaran – Karaton Jimbaran Beach Resort, hvor den stod på badeferie i den sidste uge. Hotellet ligger lige ned til stranden og der var den smukkeste solnedgang over vandet. Hotellet havde også en kæmpe pool og flere små hyggelige stier mellem boligerne. Dem kommer I til at se mere til i mine outfitbilleder. Karaton Jimbaran Beach ResortKaraton Jimbaran Beach ResortKaraton Jimbaran Beach ResortDe sidste par dage var bølgerne vildt høje. Længere nede af stranden var der mange der surfede. Min far og jeg skulle selvfølgelig ud og kaste os i bølgerne. Det var skide sjovt, men man bliver kastet rundt og ender flere meter inde ved vandkanten efter en bølge. Nogle gange får man en kæmpe maveplasker af bølgen – ikke så sjovt…  Karaton Jimbaran Beach ResortSimone DamsfeldSimone DamsfeldKaraton Jimbaran Beach ResortJimbaran har ry for at have Balis bedste strand og om aftenen rykker fiskerestauranterne borde og stole direkte ud i sandet, og så sidder man og spiser i næsten mørke, med fødderne i sandet og hører bølgerne bruse. Meget stemningsfuldt. Vi fik spist en masse friskfanget fisk. Fra hotellet kunne vi følge med, når fiskerne om eftermiddagen tog ud for at fange fisk til restauranterne. Fiskerestauranterne er i sig selv en attraktion, for hver aften kom busser med turister, der spiste på restauranterne i sandet. En af dagene skulle vi smage kokosnød. Det kan jeg så ikke anbefale, selvom alle drak det. Det smager af tynd mælk, vand og sukker – ikke lige min favorit. Karaton Jimbaran Beach ResortKaraton Jimbaran Beach ResortAKUA Bali RestaurantKaraton Jimbaran Beach ResortKaraton Jimbaran Beach ResortKaraton Jimbaran Beach Resort

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #53 - Sommerfugl bluse