Bali #8 - Gastronomi på højt niveau

Opdatering på min træning

traeningDer er efterhånden noget tid siden jeg har skrevet om træning her på bloggen. Jer der følger mig på min Instagram eller Snapchat har måske fulgt lidt med. Træning er en naturlig del af min hverdag og noget jeg faktisk ikke snakker så meget om. Det er vel bare noget jeg gør.

I tirsdags rundede jeg min nr. 80 løbetur i år. Jeg har på de 80 løbeture løbet 319 km. Alle løbeturene har været udenfor, både om vinteren, i foråret og henover sommeren. Sidste år (2016) løb jeg 627 km på ca. 150 ture. Så jeg er kun halvvejs, hvis jeg vil løbe det samme antal kilometer. Det kan jeg så hurtig sige, jeg ikke vil. Jeg fik mit knæ overbelastet flere gange. Nok fra min knæskade tilbage i 2012. Det har heller ikke været noget mål for mig. Jeg løber når det passer mig, ca. 2-3 gange om ugen – lidt afhængig af vind og vejr og hvor lange mine dage er. Det blev til 3 ture i denne uge. Både tirsdag, onsdag og torsdag stod på løb, og jeg er nu oppe på min nr. 82 tur og med 331 km i benene. Som I kan fornemme er der ikke rigtig nogle bestemte dage jeg løber. Det er mere baseret på energi, humør og lyst.

Siden marts måned har jeg haft problemer med min vejrtrækning. Jeg havde svært ved at få luft, når jeg lavet noget fysisk. Jeg kunne næsten ikke snakke i telefon og gå på samme tid. Det er selvfølgelig blevet bedre med tiden, men efter 2-3 km skal jeg ned og gå for at få vejret til de sidste 3-4 km hjem. Det har jeg aldrig oplevet før. Flere har sagt det kunne være en pollenallergi, men jeg har ingen tegn på det siger min læge. Dog har det ikke stoppet mig med at løbe.

Udover mit løb træner jeg i perioder af nogle måneder af gangen i Fitness World. Jeg startede året med 1-2 måneder og 2 måneder op til sommerferien, hvor jeg trænede 2-3 gange om ugen i centret, med mit løb ved siden af. I Fitness World træner jeg primært styrke med vægte, maskiner og øvelser, så det ikke kun er konditionstræning, jeg træner.

I må endelig skrive hvis I har spørgsmål til min træning eller sundhed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bali #8 - Gastronomi på højt niveau