Outfit #56 - Blå off shoulder bluse

Outfit #57 – Off shoulder bluse

Indeholder reklame-links dsc_0032only-shortsLignende off shoulder bluse | Shorts

Jeg synes stort set alle mine outfits fra denne sommer, har været en off shoulder bluse. Og når jeg kigger i mit skab, er der mange flere, hvilket I også kan se i tidligere outfits her på bloggen. Nå, men denne off shoulder bluse er helt den samme som mit outfit #49, der er den bare hvid og sort. De er begge købt over ROMWE, men er udsolgt. Derfor har jeg fundet en ligende fra mit yndlings brand Bestseller. Denne er fra ONLY, så den burde også være nemmere at klikke hjem. Og når I nu er igang, så er mine shorts også der fra. Læg lige mærke til det. De er nye! Denne gang med en hvid stribe i siden. Haha, jeg er nu oppe på 4-5 par i forskellige farver.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #56 - Blå off shoulder bluse