Outfit #58 - Grå jumpsuit

The Voice’17

the-voice-17Forrige lørdag var der The Voice’17 i Tivoli. Jeg var i lighed med andre år, igen at finde blandt publikum. Det plejer at være en stor koncert med et vildt lineup med masser af god musik fra de store kunstnere.

I år da The Voice afslørede artisterne, var jeg ikke den eneste der satte spørgsmålstegn ved deres lineup. I kommentarboksen på Facebook til The Voices opslag, undrede folk sig over hvor de store danske kunstnere var. Jeg overvejede faktisk selv, om jeg havde lyst til at tage med. Det er bare sjovere, hvis man kender kunstnerne.

Jeg besluttede dog at tage med til koncerten sammen med mine venner. Selvom vi kom under en time før koncerten startede, fik vi nogle rigtig gode pladser – ikke langt fra inner circel, ude i højre side, hvor man står lidt oppe. Helt perfekt, for så kunne vi se over hovederne på folk. Lyden var fantastisk. Langt bedre end de forrige år. Musikken og kunstnerne var også gode. Desværre blev det kedeligt i længden, fordi der er så mange reklamepauser. Det var heller ikke alle artisterne, der sagde mig så meget. Der var specielt mange dj’s, hvor man ikke kunne synge med på sangene, så stod man bare og kiggede  på hinanden, i stedet for at høre musikken.

Højdepunktet på koncerten var under Brandon Beal’s optræden, da Lukas Graham kom ind og overraskede med ÉN sang. Lukas Graham var fantastisk og fik hele Tivoli med. Desværre sang han kun én sang og gik igen, hvilket var virkelig ærgerligt, når der endelig kom en af de store danske artister.

Hvis I vil læse om de sidste par års koncerter, kan I læse mine små anmeldelser fra The Voice’15 og The Voice’16 her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #58 - Grå jumpsuit