Outfit #61 - Bloggerhygge

Farverige striktrøjer

Lyserødstrik-lyseroed

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Lillastrik-lilla

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Blå

strik-blå   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Grønstrik-groen

 1 | 2| 3 | 4 | 5 | 6


 Rød strik-roed

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Gulstrik-gul

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


 Sortstrik-sort

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Hvid strik-hvid

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Farver hitter stort for tiden. Specielt rød, og nu er lilla også ved at komme ind i billedet. Det er sjovt det med farver. Mange af dem hitter kun få måneder, mens andre altid er fremme. Da jeg lavede indlægget, gik jeg total farve amok. I skulle næsten se, hvor mange links jeg havde åben på samme tid. Haha, typisk mig.

Men nu hvor efteråret er over os og vinteren nærmer sig, synes jeg det var perfekt med inspiration til striktrøjer. Der er lidt i enhver prisklasse, så alle kan være med. Jeg har allerede flere af dem i kikkerten til mig selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #61 - Bloggerhygge