En tur i Zoo

Outfit 62 – Julefrokost

dsc_0563-18dsc_0557-17dsc_0542-15  Bluse | Nederdel


Glædelig første søndag i advent. Jeg skyder december i gang her på bloggen med dette fine outfit. Jeg elsker glimmer og glitter, og kan ikke få nok af det. Så I kan godt se frem til en måned med glitter her på domænet.

På mit arbejde har vi fået denne fine sag hjem, som jeg bare måtte eje. Den er perfekt her op til jul og de mange julefrokoster, vi alle skal til. På grund af de sociale medier kan det være svært at have det samme tøj på flere gange, selv om det er til forskellige julefrokoster. Der kommer hurtigt billeder på nettet, der sladrer om outfittet. Så endnu en god grund til, at man godt må købe ekstra meget fint tøj her til jul.

Jeg havde dette fine outfit på til min brors fødselsdag i sidste måned, og vil lige dele det med jer. Alt tøjet er fra Bestseller, og er lige nu at finde hos ONLY. Jeg har linket til det under billedet. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i Zoo