Et år som Premium blogger hos Bloggers Delight

Outfit #64 – Lyserød strik fra ONLY

dsc_0047dsc_0050 dsc_0076 dsc_0109 dsc_0115 dsc_0133 dsc_0097Foto: Amalie Friis Heinrich

Strik trøje | Taske | Bukser | Sko


I torsdags mødtes jeg med AmalieKatrineThea og Nicole, som også er bloggere på Looklab. Vi havde aftalt at mødes for at skyde nogle billeder til vores blogs. Jeg er jo modeblogger og skulle bruge billederne til outfits, mens andre skulle bruger billeder til indlæg eller header. Det er Amalie, der har taget disse billeder og det er også hende, som har taget billedet, som jeg bruger til profilbillede og header her på bloggen. Hun er rigtig dygtig og god til at gøre billederne lækre at se på.

Efter vores lille photoshoot tog vi videre for at drikke en kaffe og hygge snakke lidt. Det var første gang vi andre mødte Thea, da hun er en af de nye på LOOKLAB. Jeg synes det er fedt, vi på LOOKLAB har sådan et godt fællesskab, også med de nye bloggere.

Jeg skal allerede se dem igen på onsdag, hvor Bloggers Delight holder netværksmiddag for alle Bloggers Delight bloggere. Det glæder jeg mig til.

På overstående billeder bærer jeg min nye strik fra ONLY. Jeg er vild med flæse ærmerne, hvilket også var dem, jeg faldt for, da jeg købte trøjen. ONLY har den stadig i butikkerne i lyserød, men ellers er den på nettet i grå, sort og rød. Den er dejlig varm og passer til stort set alt – bukser, nederdel eller udover en kjole.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år som Premium blogger hos Bloggers Delight