Outfit #64 - Lyserød strik fra ONLY

Netværksmiddag med Bloggers Delight

img_6904I går aftes var jeg til netværksmiddag med Bloggers Delight, som blev holdt på Kosmopol i festsalen på Nørreport. Det var det smukkeste lokale med flotte guldsøjler og kongeblå vægge. Jeg ankom sammen med nogle af LOOKLAB pigerne og vi skulle også sidde ved bord sammen. Bordet jeg sad ved var primært “de gamle” LOOKLAB piger, som vi nu bliver kaldt, da der er kommet en del nye bloggere til på LOOKLAB. img_6825Only Cocktails stod for drinks hele aftenen. De var så lækre og flotte. Altså se dem lige! De lige mig! img_6840Maden stod Köd for. Vi fik en lækker 3 retters menu. Forretten var lars, tatar og parmaskinke. Hovedretten oksekød, pomfritter og grøn salat, og endelig var desserten cheesecake… Ikke min favorit. Jeg HADER nemlig alt med ost. img_6853Mellem retterne spillede vi banko. Jeg har aldrig rigtig haft heldet med mig, når det kommer til banko. Selvom jeg var tæt på flere gange, så vandt jeg ikke. Typisk, for der var så flotte og store præmier på højkant. Ej, lidt heldig var jeg. Jeg fik nemlig en side præmie, der bestod af en lyserød trøje fra Kaffe og et par øreringe af Jane Kønig. Bloggers Delight havde også sørget for underholdning. Her kom Moody og sang et par numre af hendes egne sange. img_6885Vi var mange LOOKLAB bloggere tilstede til middagen. Det var så hyggeligt at få set pigerne igen og få ansigt på de nye bloggere. Her er vores gruppebillede fra i går aftes, selvom jeg kan se, vi mangler en.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #64 - Lyserød strik fra ONLY