Julebag

Outfit #67 – Guld prikker

dsc_0580-20 dsc_0585-23

Bluse fra ONLY kan købes i butikkerne | Nederdel


Endnu et fint sæt perfekt til julebrug. Guld, mørkeblå og flæser – behøver jeg sige mere. Denne bluse er så fin, at jeg måtte eje den. Jeg elsker ting der glimrer, som denne selvfølgelig også gør. Samtidlig med at man sagtens kan bruge den til hverdagsbrug, uden den er for meget. Måske bare til et par bukser eller jeans i stedet. Her har jeg min sorte Neo Noir nederdel på, som jeg har været rigtig glad for.

Faktisk ejer jeg kun 4 nederdele. Den ene har jeg aldrig brugt og i mit hoved kommer jeg nok heller ikke til det. (Det en sort hel stram klassisk nederdel.) Den anden er den jeg nok går mest med og har fået taget en del billeder af. Den tredje og fjerde er faktisk denne nederdel i sort og en magen til i brunligt ruskind.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julebag