Lillejuleaften / Konfekt

Juleaften 2017

dsc_0843dsc_0727dsc_0732dsc_0751dsc_0768dsc_0720dsc_0809dsc_0856dsc_0860Først og fremmest rigtig glædelig jul. Jeg håber I havde en skøn aften sammen med familien og fik nogle gode gaver. Jeg holdt jul hos min moster, hvor vi var 17 mennesker samlet. Jeg elsker at holde jul med mine kusiner og fætre. Vi er nogenlunde jævnaldrende og har altid haft et tæt bånd. Man kan efterhånden ikke se forskel på, hvem der er ældst og yngst af os. Der er kun 3 år mellem yngste og ældste kusine, mens der er næsten 10 år mellem yngste og ældste fætter.

Min ene kusine og jeg har det med at komme i samm tøj, uden at vi ved hvad hinanden tager på. Det skete så igen i går, at vi begge havde Vero Moda kjole på med guld prikker. Hendes som slå-om kjole og i sort, og min kjole med knapper og i mørkeblå. Haha, det blev der lavet sjov med flere gange i løbet af aftenen. I kan forresten læse om det her, vi blev nemlig ofte klædt ens som små af vores forældre.

Kræsen som er jeg er, havde vi bestilt sushi til mig, da jeg ikke kan lide den fede julemad… Resten af familien fik selvfølgelig traditionel julemad, som det kan ses på billederne. Mandlen blev først fundet efter alle havde spist og ikke kunne mere. Jeg “fiskede” i hele skålen til sidst, for at se om den stadig lå der, hvilket den gjorde. Så jeg “fik” mandlen med lidt snyd, men mandelgaven gik til min moster, der holdt juleaftenen.

Som I nok kan se, brugte vi en stor del af aftenen på at pakke julegaverne op. Selvom de voksne ikke giver hinanden så mange gaver mere, så er vi kusiner og fætre begyndt at give hinanden gaver indbyrdes, hvilket giver mange flere gaver under træet. Haha, det tog en krig at komme igennem. Men hyggeligt var det og det så ud som om alle fik gode gaver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillejuleaften / Konfekt