Mine mest læste indlæg i 2017

Mit nytårsforsæt for 2018

dsc_0931Egentlig plejer jeg ikke at have nytårsforsæt, for det er sjældent at de bliver overholdt. Sidste nytår satte jeg mig dog for at træne mindre i 2017, og det har jeg overholdt. Sidste år trænede jeg 2-3 gange om ugen, og det fungerede meget bedre end næsten daglig træning, som jeg tidligere har været oppe på.

Mit nytårsforsæt for i år er at blive glad. Misforstå mig nu ikke. Jeg er glad, men de to sidste år har jeg brugt for mange timer og nætter på at tænke over “ligegyldige” ting, som for længst burde være ude af mit hoved. Derfor vil jeg bruge 2018 på de mennesker, der gør mig glad og “smide” de mennesker ud, der påvirker mig dårligt. Det bliver jeg simpelthen nødt til, kan jeg mærke. Jeg er altid sød til at hjælpe andre og utrolig dårlig til at sige nej, men nu vil jeg tænke lidt mere på mig selv og på det, der gør mig glad.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine mest læste indlæg i 2017