Mit nytårsforsæt for 2018

Outfit #68 – Lyserød strik fra Kaffe

Reklame dsc_0485-6dsc_0468-3dsc_0477-4dsc_0487-7Trøje 


I dag viser jeg min nye trøje frem, som jeg var så heldig at få i sidegevinst til Bloggers Delight netværksmiddag, da vi spillede banko. Denne lyserøde sag er fra Kaffe og perfekt til den kolde tid vi kommer i møde. Jeg har allerede haft en på flere gange, specielt når jeg skal være ude længe. Den passer nemlig så fint til en jakke, da ærmerne er lidt lange og går udover jakkens ærmer. Det giver outfittet en fin detalje. Nu er det jo ikke nogen hemmelighed jeg er vild med flæser og lyserød. Så jeg er ret glad for det lige var mig der løb af med denne gave. (Jeg var så heldig også at få smykker fra Jane Køing i samme sidegevinst.) Trøjen er en størrelse medium, så den er normalt større end hvad jeg plejer at bruge, men jeg kan godt lide at den er lidt oversize i størrelsen. Det er nok det der giver den så lange ærmer? Blusen kan I finde i de butikker der forhandler mærket Kaffe eller kan I købe den på linket ovenover i mørkeblå.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nytårsforsæt for 2018