Status på mine flammer 🔥

Outfit #69 – Vinter look

outfit

Lignende bukser | Blazer | Trøje


Så jeg tilbage med en ny omgang outfitsbilleder her på bloggen. Disse ternede bukser har ONLY lige fået hjem i butikkerne igen, efter de blev totalt udsolgt tilbage i oktober måned. Så nu måtte jeg eje dem. De er så behagelige at have på, og så er de lidt anderledes, da jeg normalt ikke går med bukser med print. Jeg har valgt at sætte en blazer til, for at få et mere business look. Inden under har jeg bare en sort trøje, som er dejlig varm her til vinter. For at skabe mere liv i outfittet, har jeg valgt nogle smykker i sølv i forskellige længder. Det synes jeg ser fint ud, så det gør jeg efterhånden tit. Mine smykker er fra byBiehl (Beautiful World) og Jane Køing (Love Tag).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på mine flammer 🔥